Det verkar som att ekonomin blir bättre än det har varit några år tillbaka, men nästan alla du pratar med söker fortfarande efter "nästa stora sak". Det kan vara svårt att hitta ett jobb som du verkligen tycker om att göra, men det är ännu svårare att hitta en som trivs i det långa loppet. Har du någonsin hört talas om YouTube? Självklart har du. Om du har bott under en sten i nästan ett årtionde fyller du dig. YouTube är en videodelning webbplats som har exploderat över alla aspekter av sociala medier eftersom den skapades i början av 2005 . Det handlar om hur man tjänar pengar på YouTube, så jag måste berätta om dessa killar. Tre unga män och tidigare PayPal-anställda tyckte om genialidén att "sända sig", och resten är historia. Det är ganska underhållande att titta på dumma videor av pranks, kändisar och roliga pranks, men jag slår vad om att du aldrig visste att du faktiskt kunde göra en buck att delta. Det är sant! Jag listar bara några av de många sätten att börja raka i pengarna genom att skicka videoklipp.

YouTube såldes till Google nästan ett år efter födelsen för närmare 2 miljarder dollar. Det är för närvarande verksamt som ett dotterbolag i Google, och nästan varje människa från spädbarn till seniorer har blivit stjärnor i att göra bara genom att helt enkelt lägga in en trettio sekunders video för att världen ska se. Om vi ​​kan hitta tid att fly från våra dagliga liv och titta på en onlinevideo som gör att vi chuckle, provocera kreativa tankar eller lär oss en lektion eller två, kan vi säkert hitta tid att skapa en. Allt du behöver är en internetanslutning och videoredigeringsprogramvara, som lätt kan hittas via din smartphone, bärbara dator eller stationär dator. Åh, och du behöver också en idé. Det kan vara något som är enkelt, eller det kan vara svårt. Hur som helst, skjut det, skicka det och börja äta extra pengar snabbt.

Att skapa den faktiska videon är förmodligen det svåraste steget innan du faktiskt börjar samla pengar. Börja med att komma med en idé. Om du har någon form av talang eller färdighet, är det ingen hjärnans situation att spela in det som en videoprofil. Visa mig hur man lagar det perfekta förvrängda ägget, lär mig hur man använder flytande eyeliner även om jag har en skakig hand, instruera mig hur man frågar hur man ska gå på toaletten innan jag leder till Mexiko … möjligheterna är oändliga! Och om du har turen att veta hur du redigerar videoklipp, kan du mycket väl klara av korta animerade berättelser eller populära, catchy melodier med igenkännliga tecken som kommer att bli globala under några dagar! Kom bara ihåg att du måste vara unik, enstaka och inkludera massor av fantastiska känsla.

Om du har en webbplats är det ett stort plus. Eftersom du har möjlighet att lägga till ett vattenstämpel som direkt leder användarna till din webbplats. De flesta webbplatser som Google Page kommer att bjuda in dig att använda de verktyg som behövs. Förbättra din webbplats genom att placera annonser och fästa innehåll som hänvisar till din video (er). Hela punkten är inte att hålla tittarna längtar på din webbplats, men får dem att klicka på de många annonser som visas. Lyckligtvis, om du gör lite forskning, finns det gott om internetföretag som gärna vill rikta dina användare utifrån innehållet ensam och betalar dig för varje klick. Det kanske inte verkar som mycket i början, men ju mer trafik du ritar till din webbplats och YouTube-videor, desto mer pengar kommer att ackumuleras i en snabb takt. Glöm inte att länka din webbplats i videon, och viktigast av allt, på beskrivningssidan.

Förutom att utnyttja de många webbplatser som kan hjälpa dig att tjäna extra pengar, är YouTube alltid där för dig också. YouTube kan lägga till innehåll på din webbplats och hjälper dig att lägga till en rad olika annonser. Ta dig tid, surfa på YouTube-webbplatsen och hitta vad som intresserar dig. Det spelar ingen roll om de inte är dina, de måste bara ha någon form av länk eller relation till vad du försöker "sälja". Fokusera på vanliga hobbies, politik eller något som bara kan följa med din video. Det kommer att medföra massor av trafik, som i sin tur kommer att klicka på de annonser som läggs ut, vilket igen i sin tur kommer att samla in en check på ingen tid alls.

Låt oss säga att du inte har en hemsida från och med nu (Vad händer väntar du på?!). Om du bestämmer dig för att bara placera din video på YouTube ensam, finns det fortfarande ett sätt att snabbt göra snabba pengar. Ställ in din YouTube-kanal och välj att de små annonserna visas och / eller före din video. YouTube betalar dig varje gång annonserna klickas av nyfikna tittare. En ny oberoende användare som är djärv nog att skicka en video kan göra lite över $ 2,00 per 1000 visningar. Det låter inte så mycket, och det kan inte betala hyran, men det lägger till mycket snabbt. Om du till exempel producerar cirka 200 videoklipp under ett år, och varje får 5 visningar per dag, lägger det till den ovan nämnda $ 2. Och det är bara pengar som tjänas genom att inte göra mycket arbete. Vilket kommer att leda mycket tid på att försöka hitta en ny idé för en annan video. Intäkterna försvinner oväntat, men du får fortfarande en lönecheck. Tänk om din trendiga video är all buzz, där nästan alla talar om det runt vattenkylaren. Nu är det inte så långt, men det kan mycket väl hända. Och i så fall kan 1000 visningar enkelt gå in i miljoner, och att $ 2,00 verkar som bara en droppe i hinken nu. Det är inte oerhört att göra över $ 50 till $ 100 per dag bara genom att spendera 30 sekunder eller mer framför en kamera.

Börja med att göra en video och titta sedan på den. Chansen är att du hatar det. Gör en annan och en annan tills den är perfekt. Brister är bra ibland eftersom de kan uppfattas som udda, vilket vanligtvis får många träffar på YouTube-kanalen. Det är hur man tjänar pengar med hjälp av YouTube. Gör det Men fortsätt att sträva efter bästa möjliga någonsin. Även då kan det vara humoristiskt när du försöker vara seriös. Och glöm inte att välja intressanta titlar för dina videoklipp. "Hur man rengör en lådkorg ordentligt", eller "Gör en fjärilsnät ur en papperspåse" kommer bara inte att skära den. Hela poängen är att fånga tittarna & # 39; uppmärksamhet från get-go. Om de inte är intresserade, kommer inte fingrarna att klicka för att titta på din video, och du gör fortfarande samma gamla lönecheck som du har klagat på för alltför länge. Prata med vänner, medarbetare, släktingar, andra YouTube-användare, och var inte rädd för att besöka forumet. De kommer att visa sig vara till stor hjälp på lång sikt, och mycket fördelaktigt. Du kan lägga så mycket tid på detta, eller så lite som du vill. Du är stjärnan. Du kommer inte göra några pengar bara sitta och tänka på att ge det en go. Ge det ett skott, du har inget att förlora! Du klarar av det förresten, eller hur?

Brands
ALL
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 123
47 Brand (303)
Abecita (148)
Acne (0)
Adax (4)
Analog (16)
Armani (0)
Barbour (114)
Barts (35)
beBelle (77)
Billabong (102)
Blueco (0)
Boob (39)
BOSS (150)
Brixton (120)
Burton (389)
ByPM (0)
Calida (283)
Casall (89)
CCM (11)
Clique (4)
CLWR (19)
Coach (0)
Coal (70)
Cobra (36)
Colmar (60)
Converse (177)
CR7 (1)
Craft (103)
Crocs (50)
D&G (0)
D-XEL (891)
DC (573)
Deeluxe (129)
Delsey (0)
DGK (6)
Diamond (12)
Dickies (68)
Diesel (347)
DIM (46)
Djinns (36)
DKNY (18)
Dragon (8)
Eastpak (48)
Ebound (170)
Emerica (50)
Emoi (136)
Esprit (277)
Etnies (135)
Eton (0)
Falke (53)
Famous (26)
Flexfit (75)
Fossil (0)
Fox (248)
Gant (1073)
Garcia (275)
Globe (25)
Grunt (314)
Halos (4)
Hanes (76)
Hanro (28)
Hugo (0)
Hummel (175)
Hunter (0)
Hurley (3)
Hype (59)
Iconic (19)
JBS (75)
Jockey (54)
Jofama (0)
Kangol (78)
Kids (1)
Kina (0)
Lacoste (168)
Levis (406)
Liu Jo (0)
Ljung (0)
Magic (28)
MarQy (466)
Mist (0)
Moheda (12)
Money (13)
Morris (21)
Mouli (0)
Neff (302)
New Era (1254)
Nike (58)
Nowali (18)
Oakely (1)
Oakley (30)
Oxydo (0)
O´NEILL (108)
Persol (0)
Picture (13)
Please (0)
Prada (0)
Pred (16)
Puma (53)
Rave (19)
Ray-Ban (16)
Re-Gen (53)
REA (0)
Rebel8 (11)
Reebok (417)
Reel (3)
Reell (15)
Replay (411)
Replic (20)
Retour (209)
Revo (0)
RG 512 (68)
Rip Curl (339)
Röhnisch (115)
Russell (14)
Salming (303)
Scholl (17)
SDLR (0)
Seger (30)
Shift (3)
Sloggi (341)
Snoot (0)
Spanx (29)
Speedo (26)
Spyder (18)
Srixon (13)
Starter (48)
Stedman (58)
Stetson (127)
SupCare (143)
Svea (48)
Sweet (102)
Team (12)
Topeco (286)
Triumph (329)
Triwa (2)
Troika (3)
Umbro (1)
Upfront (155)
Vans (11)
Vingino (252)
Vital (1)
Vogue (0)
WAY INK (237)
WESC (99)
Wolsey (7)
Yupoong (121)
Zephyr (17)