Plånböcker för kvinnor och hur de skiljer sig från männen

Läderplånböcker är bland de mest populära i sitt slag, främst på grund av deras hållbarhet, mångsidighet och skönhet. Faktum är att de flesta av de ikoniska, klassiska och trendiga plånböckerna till kvinnor är gjorda av läder med accenter. Naturligtvis är plånböcker också gjorda av andra material som tyg, plast och jämn metall, men läder dominerar fortfarande marknaden.

Funktion, form och mode

Innan vi går in i skillnaderna mellan mäns och kvinnors plånböcker, måste vi veta likheterna mellan de två produkterna. På detta sätt kan vi uppskatta subtiliteten hos plånböcker som utformade för båda könen.

Plånböcker måste vara en praktisk funktion först och främst. Designers och tillverkare av dessa produkter tillhandahåller avdelningar för att lagra viktiga föremål som mynt och valuta å ena sidan, samt kreditkort, betalkort, körkort, identitetskort och andra dokument å andra sidan. Självklart bestämmer storleken på plånboken kvantiteten och kvaliteten på saker som kan placeras säkert i den.

Då bör plånboken också överensstämma med den personliga känslan av estetik som alla använder det – form och mode. Plånböcker för kvinnor, vare sig de är i tyg eller läderplånböcker, står i framkant av ett sådant krav, främst eftersom plånböcker är en del av deras personliga tillbehör istället för att bara vara ett funktionellt föremål.

Skillnader i könen

Med det sagt är här några av skillnaderna mellan plånböcker avsedda för män och kvinnor. Observera dock att det finns plånböcker avsedda för båda könen så mycket att du kan köpa dessa produkter som gåvor till alla i din familj och familjekrets.

• Kvinnors plånböcker har ofta fler fack än de som är avsedda för män. Facken är fler eftersom kvinnor tenderar att placera fler saker i sina plånböcker från sedvanlig valuta, mynt och kort till bilderna, minnen och andra odds och slutar med sentimentala värden. Som ett resultat tenderar kvinnornas plånböcker att vara större också.

• Det finns också mer utsmyckningar på plånböcker för kvinnor, som i huvudsak läggs till för att uppfylla modeskraven för dessa typer av personliga tillbehör. Tänk på att varje säsong introduceras nya linjer med plånböcker för att komplettera kläderna på landningsbanan. Utsmyckning inkluderar metall hårdvara, sömnad, quiltning och eventuellt halvvärda och värdefulla ädelstenar.

• Valet för kvinnans plånböcker vad gäller material är mer talrika än de som är tillgängliga för männen. Kvinnor har valet av läderplånböcker accentuerade av tyg eller tygpåsar accentuerade av läder, bland andra val. Män har vanligtvis bara läder som acceptabla material för plånböcker, oavsett om de är tillfälliga eller för formella affärer.

Med dessa skillnader stavade, kommer du att förstå varför plånböcker för kvinnor också är utformade för att passa in i en större handväska eller väska. Kvinnor kommer att tänka två gånger om att placera sina plånböcker i sina jeans & # 39; fickor eller inuti sina kostfickor – en väska är alltid nödvändig för att plånböcker ska kunna förvaras säkert från fickor och liknande.

Sammanfattningsvis är det viktigaste att välja plånböcker av vilket material som helst för att säkerställa att det tjänar ett funktionellt syfte först och sedan svara på moderna krav andra. Det här är alltför sant med plånböcker för kvinnor och det finns ingen tvekan om det.

Brands
ALL
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 123
47 Brand (303)
Abecita (148)
Acne (0)
Adax (4)
Analog (16)
Armani (0)
Barts (35)
Blueco (0)
Boob (39)
BOSS (0)
Brixton (120)
Burton (2)
ByPM (0)
Calida (283)
Casall (89)
CCM (11)
Clique (4)
CLWR (19)
Coach (0)
Coal (70)
Cobra (36)
Colmar (0)
CR7 (0)
Craft (103)
Crocs (50)
D&G (0)
D-XEL (0)
DC (0)
Delsey (0)
DGK (6)
Diamond (12)
Dickies (68)
Diesel (0)
DIM (46)
Djinns (36)
DKNY (18)
Dragon (8)
Ebound (0)
Emerica (50)
Emoi (0)
Esprit (0)
Etnies (0)
Eton (0)
Falke (53)
Famous (26)
Flexfit (75)
Fossil (0)
Fox (248)
Gant (198)
Garcia (0)
Globe (0)
Grunt (0)
Halos (4)
Hanes (76)
Hanro (28)
Hugo (0)
Hummel (0)
Hunter (0)
Hurley (3)
Hype (0)
Iconic (19)
JBS (75)
Jockey (54)
Jofama (0)
Kangol (78)
Kids (1)
Kina (0)
Levis (0)
Liu Jo (0)
Ljung (0)
Magic (28)
MarQy (0)
Mist (0)
Moheda (12)
Money (0)
Morris (21)
Mouli (0)
Neff (2)
Nike (0)
Nowali (18)
Oakely (1)
Oakley (0)
Oxydo (0)
Persol (0)
Picture (13)
Please (0)
Prada (0)
Pred (16)
Puma (53)
Rave (19)
Re-Gen (0)
REA (0)
Rebel8 (11)
Reebok (417)
Reel (3)
Reell (15)
Replay (0)
Replic (0)
Retour (0)
Revo (0)
RG 512 (0)
Röhnisch (115)
Russell (14)
Salming (303)
Scholl (17)
SDLR (0)
Seger (30)
Shift (3)
Sloggi (341)
Snoot (0)
Spanx (29)
Speedo (26)
Spyder (0)
Srixon (13)
Starter (48)
Stedman (58)
Stetson (127)
SupCare (143)
Svea (0)
Sweet (0)
Team (12)
Topeco (286)
Triumph (329)
Triwa (0)
Troika (3)
Umbro (1)
Upfront (155)
Vans (11)
Vital (1)
Vogue (0)
WESC (5)
Wolsey (7)
Yupoong (121)
Zephyr (17)