Här är en Voodoo Spell för Penis Enlargement för att göra din penis mycket större

Voodoo kan vara en av de första religionerna som någonsin fanns. Detta beror på att det kan spåra sina rötter tillbaka i 7000 år. "Voodoo" är själv definierat som "ande" eller "mysterium". Dess historia är fylld med många "stavar" som har gjort det möjligt för människor att blomstra och till och med slå tillbaka under tider av förtryck.

Det finns en voodoo spell för penisförstoring som delades med mig. Det är som följer:

Ta en bit av brunt papper och skär det i nästan perfekt en fyrkant som du kan. Vilken storlek som helst kommer att göra, men de flesta tycker att 1 "x 1" är bra. Den bästa källan till papperet är från en "fat" väska. Det här är helt enkelt en av de bruna påsarna som används i livsmedelsbutiker för att bära dina inköp. Se till att det inte finns några fläckar på pappret och välj de renaste och minst rynkade delarna. En oanvänd väska anses vara bäst.

Ta en ren och oanvänd bomullspinne och "swab" de områden av penis som du vill förstora. Om du till exempel vill förstora penishuvudet, slår du linjärt på "huvudet" med pinnen från topp till botten, i de områden som du skulle vilja se en ökning av storlek. Gör det på samma områden (på samma, one-stroke, linjärt sätt) på penisaxeln. En stroke är tillräcklig.

Med varje stroke slår du pinnen på ena sidan av pappersarket. Stryk inte på olika delar av penis och tryck sedan på papperet. Nej. Efter varje swabbing, swab papperet. Rör inte på de områden som har svepts och håll papperet ur kanterna. Bara svep ena sidan av papperet.

Stäng nu dina ögon och koncentrera dig på din penis. Visualisera din penis långsamt växande i längd och kant. När du visualiserar din penis blir större, vika papperet tre gånger på något sätt som du flyttas för att göra det. Vik "papperets" del av papperet inåt; så att till exempel med den första viken kommer området som du applicerade bomullspinnen till att täckas och inte exponeras.

När du är färdig, tryck på det vikta pappersarket mot din penis. Det borde komma i direkt kontakt med din penis och det ska inte finnas några kläder eller material för att skilja de två. Bara papper på huden.

Stäng dina ögon och koncentrera dig på pappersarket när du trycker på den mot din penis. Om du vill förstora glansen (penishuvudet) trycker du sedan på papperet mot det här området (men bara om du slog det med pinnen). Om du vill förstora axeln, tryck papperet mot axeln. Kom ihåg att koncentrera dig fullt ut under denna process.

"Jag är en med universum, universum och jag är en."

Medan du trycker på det vikta papperet (mot din penis)

Jag är en med universum, jag har potentialen i hela universum bakom mig.

Denna energi som jag känner kommer från universum.

Jag befaller och accepterar denna kraft,

Från min kärnanslutning till det universum som jag är en och en del av,

kommenderar jag: Ta med mig min riktiga penis!

Skynda tillbaka den här kraften. Skynda tillbaka den här kraften. "

Varje område som du använde bomullsänden på din penis och papper måste ha den delen av straffet som riktas mot papperet. Så, papperet ska tryckas mot dessa områden medan du repeterar chanten. Så, till exempel, om du gjorde tre delar av din penis, så skulle du säga chant en gång för vart och ett av dessa områden, så du har bestämt det tre gånger.

När du har avslutat dina chants, slappna av och sakta öppna dina ögon. Det är inte ovanligt att din hjärtfrekvens har ökat under processen. Då, med en ren askkopp eller annat liknande föremål, tänd pappersbiten med en matchning (använd inte en tändare). Håll papperet i ena sidan och känn din penis växa när den brinner.

När papperet är omkring 70% bränt, släpp resten av det i denna askkopp för att konsumera sig och omvandla sig helt in i aska.

Ta sedan aska och var försiktig så att du inte förlorar någon av dem … Gå ut (om du är inne) och stäng dina ögon och låt askan falla i luften. Du borde känna en känsla av lättnad och en avskräckning av dina onda penisinhibitorer när du kastar dessa aska mot vinden.

Inom 30 dagar (inkubationsperioden) kommer din penis att förstora till sin "sanna storlek" om det är universets öde.

Lycka till.

– Dane Meddings

Brands
ALL
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 123
47 Brand (303)
Abecita (148)
Acne (0)
Adax (4)
Analog (16)
Armani (0)
Barts (35)
Blueco (0)
Boob (39)
BOSS (0)
Brixton (120)
Burton (2)
ByPM (0)
Calida (283)
Casall (89)
CCM (11)
Clique (4)
CLWR (19)
Coach (0)
Coal (70)
Cobra (36)
Colmar (0)
CR7 (0)
Craft (103)
Crocs (50)
D&G (0)
D-XEL (0)
DC (0)
Delsey (0)
DGK (6)
Diamond (12)
Dickies (68)
Diesel (0)
DIM (46)
Djinns (36)
DKNY (18)
Dragon (8)
Ebound (0)
Emerica (50)
Emoi (0)
Esprit (0)
Etnies (0)
Eton (0)
Falke (53)
Famous (26)
Flexfit (75)
Fossil (0)
Fox (248)
Gant (198)
Garcia (0)
Globe (0)
Grunt (0)
Halos (4)
Hanes (76)
Hanro (28)
Hugo (0)
Hummel (0)
Hunter (0)
Hurley (3)
Hype (0)
Iconic (19)
JBS (75)
Jockey (54)
Jofama (0)
Kangol (78)
Kids (1)
Kina (0)
Levis (0)
Liu Jo (0)
Ljung (0)
Magic (28)
MarQy (0)
Mist (0)
Moheda (12)
Money (0)
Morris (21)
Mouli (0)
Neff (2)
Nike (0)
Nowali (18)
Oakely (1)
Oakley (0)
Oxydo (0)
Persol (0)
Picture (13)
Please (0)
Prada (0)
Pred (16)
Puma (53)
Rave (19)
Re-Gen (0)
REA (0)
Rebel8 (11)
Reebok (417)
Reel (3)
Reell (15)
Replay (0)
Replic (0)
Retour (0)
Revo (0)
RG 512 (0)
Röhnisch (115)
Russell (14)
Salming (303)
Scholl (17)
SDLR (0)
Seger (30)
Shift (3)
Sloggi (341)
Snoot (0)
Spanx (29)
Speedo (26)
Spyder (0)
Srixon (13)
Starter (48)
Stedman (58)
Stetson (127)
SupCare (143)
Svea (0)
Sweet (0)
Team (12)
Topeco (286)
Triumph (329)
Triwa (0)
Troika (3)
Umbro (1)
Upfront (155)
Vans (11)
Vital (1)
Vogue (0)
WESC (5)
Wolsey (7)
Yupoong (121)
Zephyr (17)